The real fashionchicks

Ik kwam laatst terecht bij de meiden van Fashionchick, die een gloednieuw boek op de markt brachten. On Fleek is de naam én ik moet toegeven dat ik het boek zelf ook ‘On fleek’ weet te vinden. Ik ben zelf druk bezig aan een gloednieuw boek, eveneens ook over de online wereld. Online zijn én mode brengen: iets wat de dames van Fashionchick én ik gemeen hebben. Al hebben de acht editors van het online magazine toch wel iets héél nieuws én iets wat ik niet heb: een topcollectie in samenwerking met Sacha. De collectie is helemaal mijn ding en elk item kan voor mij een musthave zijn. Je moet échter wel van de nodige creativiteit en originaliteit houden, want de ladies hebben er bewust een wel heel speciale collectie van gemaakt.

What’s in the name?

  • roze knielaarzen, volledig in glitter!
  • korte boots bedrukt met die mooie oude barokprint
  • studs, heel veel studs
  • flower power elementen
  • velvet looks – I like
  • ruffles en franjes om U tegen te zeggen

Mijn favorietjes?

Ik ga voor de biker boots! Wie is er nou niet fan van biker boots? In de Sacha ♥ Fashionchick is een biker boot te vinden met opvallende veters. Want waarom voor basic zwarte biker boots kiezen als je met dit exemplaar nét even extra kan shinen? Het was een moeilijke keuze, maar om eerlijk te zijn vond ik andere biker boots die bijzonder speciaal zijn, maar écht helemaal mijn ding. De boots volledig met studs zijn echt véél te cool. Ik was als een kind in de speeltuin wanneer mijn botjes arriveerde. Biker boots zijn zo in de mode komende winter. Vooral zwart scoort goed, al komen de beige, bruine en zelfs rode biker boots steeds dichterbij de zwarte variant.

Fashionchick?

Het idee is gebaseerd op een soort van winkelstraat waar heel gemakkelijk alles te vinden is, maar dan dus online. Op Fashionchick kun je gemakkelijk de leukste online kleding, schoenen en accessoires verzamelen. Er zit een algoritme achter waardoor altijd de leukste items bovenaan staan, helemaal gericht op jouw smaak. Ze moeten bekender worden in België vind ik. Ik volg ze al jaren en ben echt helemaal fan van hun werking. Zo intensief, modieus, trendy en vooral op maat en dat laatste is iets unieks waarop ze zo trots mogen zijn.

Me x biker boots

De biker boots ogen misschien iets minder clasy, maar geloof me: ze zijn zonder twijfel een modieuze toevoeging aan jouw look. Want eerlijk: een badass look is niet compleet zonder deze edgy laarsjes. Doe de herkomst van de biker boots eer aan door deze boots te combineren met een leather look. Denk hierbij niet alleen door de boots onder een leather look broek te dragen, maar bijvoorbeeld ook onder een ripped jeans. Wil jij je outfit net dat beetje meer edgy maken? Het is nu helemaal on-trend om een fisnet panty onder je ripped jeans te dragen. Een trend die misschien niet voor iedereen is weggelegd, maar zeker het (uit)proberen waard. Enne: vergeet je outfit niet af te maken met een leren jack. Kick some ass babies!