Summer shoes @ Sacha

Lekker warm, veel zon én vooral die heerlijke zomervibes. Dat wil zeggen dat we weer volledig kunnen gaan voor de open schoenen. De gladiator sandalen scoren opnieuw goed, de sandalen met plateauzool zijn eveneens hot én ook de platte sandaal is een topper dit seizoen. Let the sun shine, baby!

 

Plateauzolen zijn hot

Dames die vlot kunnen lopen op fijne plateauschoenen mogen deze prachtige schoentjes niet aan zich voorbij laten gaan. In combinatie met een super korte jurk of elegante rok geven ze je een stralende look. Hou je meer van stoer, dan kun je je favoriete paar met een bredere basis onder een jeans of sportieve broek dragen. Zo krijg je een casual chic stijl die in tal van omstandigheden gepast is.

Platte sandaal

Ken jij ze ook? De dagen van vroeg opstaan, een kwartier lopen naar de bus, hem zien wegrijden waardoor je als een bezetene je straat uit moet rennen om vervolgens een half uur naar je werk moet lopen? Of schoenen zo hoog dat je niet meer kunt autorijden? Als je dan de ganse dag op je hakken loopt, kan je wel zeggen dat je ’s avonds de schoenen nooit meer wil zien. Daarnaast zijn je voeten ook de trotse eigenaar van blaren én heb je spierpijn in je onderbenen. De platte sandaal is gelukkig deze zomer helemaal fashionable en hip. Makkelijk te combineren onder een jurkje, denim short of onder een skinny jeans. Ik ging zoals julloe bovenaan deze blog kunnen zien voor een heerlijke fluffy slipper, die perfect als de ideale sandaal kan gezien worden. Zo makkelijk én draagbaar en jawel, fancy as hell!

Gladiator look

Gladiatoren sandalen komen het vaakst voor in combinatie met ofwel korte jeans shortjes ofwel met een lange jeans met opgerolde pijpen zodat de bandjes van de sandaal zichtbaar blijven. Voor deze casual look kun je eigenlijk het beste kiezen voor een basic zwart paar sandaaltjes die je vervolgens zelf naar wens kan op pimpen met toevoeging van accessoires. Zelfs in deze basic versie kunnen we toch stellen dat gladiatoren sandalen een meer gesofisticeerd geheel maken van je zomer outfit dan een simpel paar flipflops. Let wel: de gladiator look is niet zo uitgesproken als afgelopen jaar. De gladiatortrend kan gezien worden als schoenen met touwtjes én veters in overdrive.

Ik ben helemaal fan van de nieuwe collectie van Sacha! Shop snel de zomerlooks via deze link!