Webshop to see: Ambika

Via Instagram ben ik altijd op zoek naar de meest leuke items die volledig bij mijn stijl passen. Jullie weten ondertussen dat glitter, zilver én sterren mijn musthave details zijn om een outfit te laten kloppen. Ik vond op Ambika.nl de ideale look die voor elk feestje passend is.

How to combine?

Omdat ik zo’n fan ben van zilver, krijg ik vaak de vraag hoe ik zilver en glitters combineer. Het combineren van de kleuren goud of zilver kan soms wat lastig zijn. Dat begrijp ik helemaal, want ik vecht ook soms met een struggle om de leukste combo te vinden. Maar goed: heb je bijvoorbeeld net dat ene metallic item gekocht maar weet je niet hoe je deze het beste kunt combineren? I did! Vaak ben je al snel geneigd om voor zwart te kiezen, maar andere kleuren staan ook heel mooi in combinatie met goud en zilver. Met deze blog vertel ik jullie mijn tips and tricks om zilver je te laten stralen.

Get the silver look

Zilver wordt vaak alleen maar met zwart gedragen, maar het is zeker heel goed te combineren met andere kleuren dan zwart. Vooral tijdens een feestje is het leuk om een keer te spelen met kleurencombinaties. Donkerblauw staat heel mooi bij zilver, net zoals grijs, babyblauw en bordeauxrood. Mijn favoriet blijft donkergrijs, ook al is er niet veel uitdagends aan. Ik kies er wel vaak voor om me helemaal in glitter en zilver te stoppen zoals ik deed met de outfit die je bovenaan deze blog kan vinden.

Liever iets subtieler aan de slag met zilver en glitters? Ambika is dé webshop waar glitter op elke manier kan. Een webshop naar m’n hart dus!

Zelf eens lekker shoppen op de website van Ambika kan via deze link.