Het mooiste hotel ligt in de straat waar ik ga wonen!

Ik ben er sinds hun opening eind vorig jaar al drie keer geweest, en nu heb ik zelfs in dezelfde straat een huisje gekocht. Lekker dichtbij dé coolste nieuwe plek in Antwerpen: hotel Franq. Een hotel waar werkelijk alles klopt en je jezelf een beetje als koning en koningin kan wanen. Het klinkt dromerig, maar telkens ik binnenstap krijg ik dat gevoel. Een gevoel van rust, tijd voor mezelf en vooral genot. Vijf redenen waarom Hotel Franq een bezoekje weet te verdienen kan ik jullie makkelijk vertellen.

 

  • Gelegen op een steenworp van Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal en de Meir, verrast Hotel FRANQ je met een combinatie van historische charme en hedendaagse urban-chique. De ligging is dus voor mij meer dan top. Twee straten verder en je kan beginnen shoppen op één van de belangrijkste shopping straten van ons land. Dat wil dus ook zeggen dat mijn toekomstig huis op twee straten van de Meir ligt. (ooepssss!)
  • Franq telt 42 kamers en suites en is prijs-kwaliteit meer dan in orde. Ze zijn voorzien van een bad of een regendouche en producten van Elemental Herbology. Ik doe vaak iets met beautymerken en Elemental Herbology is subliem. Je moet zeker eens kijken naar de deluxe suite, een kamer die recht uit een magazine komt. De bedden zijn heerlijk om in te slapen. Ook is het ’s nachts erg rustig in het hotel en heb je geen last van nachtlawaai. Héérlijk!

  • Lekker ontbijten is mijn favoriete bezigheid bij Hotel Franq. Het ontbijt: koffie of thee, vers geperst appelsiensap, zacht gekookt hoeve-eitje, huisgemaakte granola met yoghurt, confituur en choco, assortiment brood en een bordje charcuterie en kazen. Je kan trouwens nog een avocado toast bijbestellen. Hoe origineel om ook dat aan te bieden!
  • Het interieur is machtig, zeker als Instagram-girl vind ik het geweldig om er foto’s te maken. De badkamers zijn Pinterest proof, de inkomhal heeft dan weer zoveel kleur dat je meteen goed zit én de bar is zo classy, dat je er wel 5 foto’s kan maken die allemaal een verschillend perspectief kunnen hebben.
  • In het restaurant met open keuken, dat openstaat voor iedereen, worden ook lunch en diner geserveerd. Topkok Tim Meuleuneire is een chef waar je U kan tegen zeggen. Zijn creaties zijn te mooi om op te eten, maar de smaak van het gerecht wil je absoluut niet missen. Een heuse aanwinst voor het nieuwe hotel.

Zelf eens een keertje logeren in de straat waar ik ga wonen? I swear: dit ga je je niet beklagen!

Kipdorp 10 – 12
2000 Antwerpen
België

+32 3 555 31 80
welcome@hotelfranq.com