Webshops to see

Wanneer ik thuis lag met mijn hersenschudding deed ik al eens een Insta Story over de webshops die ik afgelopen maand ontdekt had. Ik kreeg er zoveel reacties op, dat ik besloot om toch eventjes alles te bundelen in een blogje. Hoe makkelijk het ondertussen te vinden is via Insta Story, des te leuker vind ik het om er toch nog de nodige uitleg bij te geven om jullie helemaal wegwijs te maken én vooral mijn bevindingen te delen.

1 Ladylikefashion

Een Nederlandse webshop die zowel online maar ook offline actief is. In Nederland is de webshop al een énorm begrip én ook België gaat in zwijm vallen bij het zien van de looks. Ik vind de outfits draagbaar, trendy én vooral creatief. Ze brengen de playsuit maar wel op een héél speciale manier. Je moet er natuurlijk ook bij bedenken dat ze helemaal top zijn als het aankomt op de perfecte bloemenprint. Say what? De bloemenprint is terug in het straatbeeld! Hoogstwaarschijnlijk denk je bij een bloemenprintje gelijk aan het tuttige bloemetjesgordijn bij je oma, maar daar moet je snel verandering in brengen. De floral print is hot en zien we overal op jurken en tops, en geborduurd op jasjes en broeken. Hoe ga jij de bloemetjes buiten zetten dit zomerseizoen? We love it, zeker én vast een musthave te vinden via deze link.

2 Maison Lab

Waarom zou je voor Maison Lab kiezen? De website biedt schoenen en tassen. De prijzen liggen 50% lager en dat is toch wel mooi meegenomen in de huidige economie. Je vindt er beroemde merken zoals Liu Jo maar ook een aantal minder bekende merken. Mijn favoriete merken zijn momenteel Maria Tailor, SuperTrash én jawel ook Josh V is hier aan spotprijsjes te krijgen. Wanneer ik Maison Lab op mijn Insta Story zette ontplofte mijn Instagram écht quasi helemaal. Zovéél reacties en vooral zoveel fans. Handige website, lieve oprechte mensen achter de webshop, gratis levering en vooral topkwaliteit. Ik zei al vaker iets over de webshop, al sinds het prille begin. Maar ik ben en blijf één van de grootste fans. Maison Lab kan je makkelijk vinden door hier te klikken.

3 Styled 4 You

Ik schreef al iets over de webshop, dat je trouwens hier kan vinden. Styled For You is trending op Instagram én dat merk je. Vorige maand waren ze op zoek naar leuke promoters én heel wat Belgische fashionista’s vonden meteen de weg naar de mooie online webshop. Ze zijn zo hip én hebben het modehart écht op de juiste plaats. Ik wist voordien niet dat ze zoveel leuke accessoires hadden, dus ik ben alvast gegaan voor enkele musthaves die ik super graag met jullie deel. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje via deze link!

Ik koos resoluut voor deze strandhoed, ook sowieso mijn absoluut favoriet die tijdloos is én vooral doet denken aan de zomer, de leuke zomeravonden én de heerlijke relaxmomenten op het strand. Love it!