Coca-Cola summervibes

Yihaaaa! Ik vind het écht super om ambassadeur te zijn voor Coca-Cola. Niet alleen omdat ik Cola al jaren drink én het echt als mijn perfecte daily drink bekijk, maar ook omdat Coca-Cola nog zoveel meer is én doet. Ik vertel jullie graag in deze blog leuke feiten, tips én mijn zomerplannen met mijn topdrankje.

Eerst mochten we kennismaken met een fijne groep liefhebbers van Coca-Cola. We werden als het ware ondergedompeld in het leven van The Coca-Cola company tijdens een etentje én een cocktailworkshop met heel wat drankjes die zij in hun aanbod hebben. Zo heb je Nordic Mist, Minute Maid, Fanta, Sprite en Chaudfontaine bijvoorbeeld. De andere ambassadeur zijn toppers. Stuk voor stuk liefhebbers en fans. We besloten om er samen één Coca-Cola summer van te maken. Jawel, YAY, die zit er nu dus effectief écht aan te komen.

Over Coca-Cola

Coca-Cola werd in 1886 uitgevonden door apotheker John Pemberton en viert dit jaar dus zijn 125ste verjaardag. Sinds dan heeft Coke een lange weg afgelegd en vandaag is het te koop in meer dan 200 landen. Maar er is veel meer dan Coca-Cola alleen. Het bedrijf groeide uit tot een multinaltional die wereldwijd duizenden verschillende frisdranken aanbiedt. In de VS heeft Coca Cola 42, 8% van de markt in handen. Niet slecht, toch?

Er zijn ook heel wat leuke weetjes over Coca-Cola. Mijn zes meest coole weetjes toon ik jullie hier:

1. Dagelijks worden wereldwijd 1,7 miljard drankjes geconsumeerd die uit het Coca-Colagamma komen.
2. 3,1% van alle dranken (water uitgezonderd) die wereldwijd worden geconsumeerd zijn Coca-Colaproducten.
3. Coke maakt zo veel verschillende dranken dat indien u er één per dag zou proberen, u in totaal 9 jaar nodig zou hebben om ze alle te proeven. In totaal gaat het om 3.500 dranken en 500 merken. Crazy, ha!

4. 94% van de wereldbevolking kent het roodwitte Coca-Cola logo.
5. Wereldwijd zijn er 33 niet-alcoholische merken die meer dan 1 miljard dollar omzet maken. 15 daarvan zijn eigendom van Coca-Cola.
6. De gemiddelde aardbewoner drinkt om de vier dagen een product van Coca-Cola.

Mijn zomer met Coca-Cola

Eerst en vooral vertrekken we overmorgen naar Rock Werchter om te genieten van het eerste festival van het jaar voor mij. Ook één van mijn favorietjes. Jeffrey en ik gaan alvast starten met een frisse Coca-Cola. Weet je trouwens dat ik op restaurant altijd Coca-Cola bestel (of een wijntje natuurlijk). Ik drink eigenlijk bijna 10 jaar al altijd een Coca-Cola als ik ga eten of iets fris wil drinken. Op reis neem ik (als het meer als handbagage is) ook altijd blikjes mee. Mijn dag ermee starten gebeurd al ja-ren! En ik kijk er nog elke morgen naar uit.

Nadien trekken we naar Montenegro, Kotor om precies te zijn. We nemen jullie mee met die trip via de sociale media én natuurlijk ook ons YouTube kanaal. Eens thuisgekomen gaan we lekker met alle ambassadeur een Coca-Cola party houden op Tomrrowland. Daarna is het nog tijd voor Pukkelpop. Eén jaar geleden hebben Jeffrey en ik veel momenten samen op Pukkelpop doorgebracht vooraleer we een koppel waren. Toch wel een beetje speciaal voor ons. Natuurlijk klinken we met een Coca-Cola drankje, c h e c k.

Ik kijk er bijzonder naar uit maar vooral nu cheers op jullie! En thanks om mijn blog zoooo vaak te lezen. You all make me so happy.