DIY met Bosch

Tijd om onze tuin helemaal lenteklaar te maken. Ik heb door de leveringen van de kledingcollectie nog niet veel tijd gehad om in de tuin te werken. Ik moet toegeven dat als ik tijd heb, ik het ook sneller aan papa wil doorgeven. Het gras afrijden is voor mij écht een karwei: ik zit in de knoei met de kabels, ik vind de grasmaaier te zwaar,.. Ik ben en blijf een beetje een meisje meisje, dat niet zo vaak in de tuin te vinden is ALS er moet gewerkt worden. Tot ik de CityMower van Bosch ontdekte. Super makkelijk in gebruik! De handvaten zetten zich naar m’n hand, makkelijk controleerbaar, heel licht (ik kan ‘m zelfs optillen – en ik ben helemaal niet de sterkste) én draadloos. Dat laatste is voor mij écht een groot verschil met ons vorige grasmachine. Daar had ik écht een haatverhouding mee. Daar komt het woordje liefde zelfs nooooit in te pas. De CityMower is voor mij écht een toppertje. 

Meer info? Here you go: De grasmaaier werkt op een 18V Bosch Power For All accu, die je bijvoorbeeld ook voor een boormachine of bladblazer gebruikt. Je werkt bovendien zonder stroomkabel, wat meer bewegingsvrijheid oplevert. De duwboom is inklapbaar, dus berg je de CityMower compact op wanneer je hem niet gebruikt. En ja, het weegt écht niets! Zo handig. Wat bewijsmateriaal nodig dat ik het écht graag gebruik? Oh ja, graag! Hierbij:

 

Op die zelfde ‘PowerForAll’ batterij van 18 volt, sluit ik ook de GardenPump aan! Ken je dat? Deze is fijn voor het milieu en beter voor planten – de GardenPump 18 op accu werkt gemakkelijk met alle types regentonnen en zorgt voor sneller en effectiever water geven in de tuin. Je moet eerst de Battery Control installeren. Zie hier eventjes op de foto:

 

Bevestig daarna je tuinslang, tot 25 m lang, en spuitpistool. Deze regenwaterpomp is mega gemakkelijk! Voor een perfect groen gazon kunnen de timerfunctie en anti-hevelconnector van dit gereedschap met sproeier- en irrigatiesystemen worden gebruikt. Dat zorgt ervoor dat je gras op de juiste manier gevoed gaat worden. Zoals Sam Gooris het zou zeggen ‘Laat het gras maar groeien!’

De CityMower en GardenPump kan je vinden door op de naam te klikken. Je gaat meteen doorverwezen worden naar de pagina via Bol.com én Hubo! Veel plezier om je tuin lenteklaar te maken 😉

Dit vond ik zo’n fijne samenwerking! Vooral omdat ik er écht uit leer en vooral het oprecht zo een top tools vind. Merci Bosch!