Energieboost voor deze zomer

Een iets persoonlijkere blogpost deze keer. Heel benieuwd naar jullie reacties alvast. Ik heb veel voedselallergieën waardoor het niet altijd even makkelijk is aan de nodige dosis vitamines te komen. Met te verhuizen naar Antwerpen, besloot ik van dieetwinkel te veranderen omdat Diest vrij ver is om telkens op en af te rijden. Lombardia was dé uitgelezen plek waar iedereen vol lof over sprak. Een dieetwinkel met een fijne service, een biowinkel én een restaurant in één vind ik best straf werk. Alain van Lombardia ging zelf aan de slag: hij wou afvallen, sterker in zijn schoenen staan en meer energie krijgen. Zijn vaste klanten merkten het verschil en waren benieuwd naar de powerboost die Alain ervaarde.

Ik klopte bij hen aan puur omdat mijn energie laag staat. Afvallen wil ik no way doen. Ik ben heel slank en met een verleden met een eetstoornis, zou dat niet al te slim zijn. Toch raadde hij me SkinnyLove aan. Iets waar ik absoluut niet aan zou denken, laat staan ooit zou durven proberen. SkinnyLove is een mengsel van fruitvezels, prebiotische vezels en kruiden dat je oplost in water. Heel makkelijk, zonder al te veel benodigdheden. Een shaker én het poeder: that’s all. Ik ben geen fan van proteïne shakes, ook helemaal niet van maaltijdvervangers en dergelijke. SkinnyLove is anders. Niet laxerend, het drijft ook geen vocht af én werkt op 100% natuurlijke basis. Door die omschrijving heb ik de stap durven zetten. Energie een boost geven moet natuurlijk zijn, maar door mijn allergieën is het niet altijd even makkelijk aan de juiste stoffen te geraken. SkinnyLove zit vol goeie, efficiënte ingrediënten die me écht zouden kunnen helpen.

Werking

SkinnyLove bestaat uit een voormiddag en een namiddagkuur. Je lost 3 grote koffielepels op in 750ml water van zowel de voormiddag- als de namiddagkuur. De shakes zijn een aanvulling op je dagelijkse voeding. Iemand die dieet, zal natuurlijk best zorgen voor een aangepast voedingsschema, maar ik hou me aan mijn dagelijkse dosis voeding die ik moet binnen krijgen. Gelukkig mag ik veel eten om die slanke lijn te behouden. De shakes gaan een aanvulling zijn om mijn lichaam te zuiveren, én het weer aan te vullen met sterke stoffen die me de nodige boost gaan geven om sterker te staan.

Bestandsdelen

Pompelmoes, citroen, kurkuma, gember, matcha groene thee en brandnetel zijn stoffen die instaan voor zowel het zuiveren als het boosten van je energielevel. Alles is héél natuurlijk en dat is een belangrijk aspect vind ik. Je lichaam gaat een positief effect krijgen: zowel je innerlijk als uiterlijke hebben meestal een boost nodig wanneer je de nodige energie mist. En ja, geef toe: een huidje mag altijd nog meer stralen. Toch?!

Shoppen!

Je kan de producten vinden in Antwerpen en Kontich, maar eveneens online. De dag nadien kunnen ze meteen al geleverd worden. Heerlijk! Online krijg je trouwens een kortingscode van 10% wanneer je de code yentl10 gebruikt. Altijd handig wanneer je wil starten!

Ik start aan mijn kuur om meer energie te krijgen én beantwoord al jullie updates én vragen graag per mail via contact@justyentl.com. Benieuwd of binnenkort SkinnyLove de spinazie zal zijn die Popeye zo’n topper maakt. Ik heb er alvast super veel vertrouwen in dankzij de goeie opvolging van het team van SkinnyLove. Excited!