In love with Bronzallure

Juwelen: welke lady houdt daar nu niet van? Ik kan écht bezwijken wanneer ik de perfecte ring voor m’n neus zie. Nee hoor, daar bedoel ik geen subtiele hint mee. Nog niet. Of was het dat misschien toch?

Oké, weer helemaal naar de les want héél graag vertel ik jullie vandaag meer over Bronzallure. Bronzallure is een collectie die elke modebewuste vrouw aanspreekt. Deze bijzonder trendy juwelen zijn gemaakt in brons, met een gouden laag als afwerking. Hierdoor vindt je al een juweel vanaf 39 euro én dat is prijs-kwaliteit écht meer dan perfect.

About the brand

Het spontane design en het eclectische karakter maken Bronzallure juwelen op en top Italiaans. Met hun spontane uitstraling vullen ze jouw persoonlijke smaak goed aan. Alle juwelen zijn gemaakt uit een unieke bronzen legering en gedoopt in 18-karaats roségoud. Kleurrijke natuur- en halfedelstenen zorgen voor fleurige accenten. Bronzallure heeft ringen, armbanden, halskettingen en oorringen, en brengt elk seizoen juwelen op maat van de nieuwste trends.

History please?!

Bronzallure ontsprong in 2011 uit Milor Spa, een Milanees bedrijf dat al 3 decennia juwelen creëert. En met succes, want Milor Spa staat bekend als een van de wereldleiders op dat vlak. Al snel werkte ook het dochterbedrijf zich op tot de top van de internationale markt.

Diamons are a girls best friend?

De meeste juwelen zijn in rosé goud, wat voor een warme en rustige toets zorgt. Ik vind het bij mijn huid vooral ook lekker passen. De kleuren komen sterk uit én vooral: er zit power in het juweel, want de aandacht wordt héél snel ernaar getrokken. Geloof me als ik zeg dat het merk super trendy is. Bronzallure heeft de vinger aan de pols met de laatste mode, maar is vooral eigenzinnig én creatief. De juwelen van Bronzallure laten zich vlot combineren en zijn dankzij hun prijs een betaalbaar accessoire. Maar héy, dat is dus niet alles! Ze hebben alvast een super toffe, creatieve vernieuwing in hun gamma gestopt.

Words + jewelry

Via deze link kan je zelf je juweel ontwerpen én hier draait het vooral om de tekst die heel belangrijk zal zijn. Je kan kiezen uit sterren én hartjes, maar vooral de woorden moet je via dit juweel laten spreken. Wordsjewelry is een leuk, hip en trendy idee van Bronzallure waarmee ze bij mij alvast gescoord hebben. Ik koos voor mijn naam, maar mét spaties zodat het wat speelser werd. You like it? Bestel dan snel je eigen juweel of zet het alvast op je musthave lijstje.