Ibiza with Corendon

Reizen is zo’n passie geworden. Je moet weten dat ik zo’n vier jaar geleden geen vliegtuig durfde instappen. De eerste keer dat ik moest vliegen, bibberde ik haast uit mijn vel. Ik moest zelfs iets nemen om rustiger te worden, want ik denk dat ik KO op mijn bestemming zou aangekomen zijn. Door veel te reizen heb ik mijn angsten weten te doorbreken en kan ik eindelijk doen wat ik vanbinnen echt verlangde: reizen!

Ik ben al vaker met Corendon op reis geweest en ben er nu nog zekerder van: deze top organisatie behoort echt tot de absolute top. De service die ze bieden is subliem én ze willen innoveren én groeien. Dat laatste vind ik zo prachtig aan hen. Ze staan sterk in hun schoenen én durven te gaan. Zo hebben ze één jaar geleden het mooie Marble Stella Maris hotel in Ibiza geopend. Een jaar geleden was ik er ook al geweest, alvorens de opening. Het hotel was toen al prima in orde, maar verdikke: ik werd weggeblazen wanneer ik een jaar later terug door de inkomhal stapte. Maar we beginnen van bij het begin natuurlijk!

Het resort ligt op 5 minuten lopen van het strand. Het strand is écht een hidden gem en is trouwens ideaal om leuke foto’s te maken. In de ochtend is het er erg rustig én kan je je echt laten gaan. Neem je ontbijtje mee én ga op het strand ontbijten zou ik je zeker en vast aanreden. Marble Stella Maris Ibiza ligt op 100 meter van de haven van San Antonio op Ibiza en op 150 meter van het strand Cala Grassió. Met de taxi ben je ook snel in de oude stad van Ibiza.

Wat hebben ze nog meer?

Lekkere restaurants! Je kan naar het vleesrestaurant gaan, het visrestaurant mét bijhorende cocktailbar en naar het buffetrestaurant. De bar is ’s avonds zo leuk dat we soms tot het allerlaatste bleven zitten. Elke avond gebeurd er ook wat in het hotel, waardoor je echt de hele dag in het resort zou willen blijven. De Flamenco show én de White Sensation zijn bijzonder leuk! De zwembaden zijn geliefd én zijn op elk moment van de dag erg clean. Marble Stella Maris Ibiza biedt een fitnessruimte en diverse fitnesslessen en activiteiten zoals bijvoorbeeld ietwat meer relaxte activiteiten: een massage kan je boeken of je kan ontspannen in de hot tub, een Turks bad of de sauna.

Food!

Het complex serveert ontbijt, lunch, diner, snacks en lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken aan alle gasten. Ik kreeg aangepaste maaltijden die de Nederlandse chef dagelijks met me besprak. Iedereen met intoleranties of allergenen wordt op de voet gevolgd. Een top service!

De keuken serveert héérlijke gerechtjes met een uitgebreide keuze. Ook de kids hebben hier dagelijks een buffet om U tegen te zeggen. Ik wil ook nog snel het dessertbuffet in de kijker zetten want verdikke, Pinterest-proof. Het zag er allemaal té lekker uit.

Room for you?

Het Stella Maris beschikt over aantrekkelijke, lage gebouwen omringd met tuinen. Je moet wel goed kunnen wandelen want het domein is groot. Er zijn echter wel golf cabby’s die elke bezoeker natuurlijk kan aanvragen alvorens ze naar de kamer gaan. De Marble Angels van Corendon, die volledig Nederlands praten, staan dagelijks voor je klaar. De kamers zijn trouwens zooooo mooi! Netjes verzorgd, groot en vooral ruim. Elke kamer is voorzien van airconditioning en een balkon, waarvan sommige met uitzicht op zee. Ook zijn alle kamers uitgerust met een satelliet-tv en een koelkast met flesjes water die elke dag worden aangevuld. Top!

Meer weten? Dat kan door te surfen naar de website van Corendon via deze link!