My mbyM look

Ready for winter? Ik heb jullie beloofd wat meer fashiontips te geven. Deze keer gaat het niet alleen om specifieke trends die deze winter zullen primeren, maar eveneens rond één bepaald merk dat ik deze winter écht heb leren kennen. Ik heb het over mbyM. Een tof label uit Denemarken dat ik langer ken, maar sinds kort opnieuw ben tegengekomen tijdens een press event. Helemaal in de ban van de nieuwe wintercollectie van het merk. Bepaalde stuks moést ik gewoon in mijn garderobe hebben zitten. We beginnen bij het begin: meer over mbyM.

Het merk maakt kleding voor vrouwen met bakken persoonlijkheid en die altijd zichzelf blijven, no matter what. De kleding van mbyM maakt van die vrouwen het focuspoint. Ongeacht waar ze zijn, ze zijn het coolste meisje in de kamer. Qua stijl ontwerpt mbyM kleding met heel wat vrouwelijke touches, zoals flowy jurken en blouses en getailleerde blazers, maar het merk combineert die vrouwelijkheid met die typische coolness eigen aan Scandinavische mode. Dat laatste doet  meteen denken aan een strakke look, maar niets is minder waar. mbyM zorgt voor een sterke uitdrukking van gevoelens door het gebruik van specialere prints en motieven. Zo koos ik hieronder voor een compleet setje dat pastelkleuren in plaats van herfstkleuren heeft. Je zou meteen aan zomerse momenten denken, maar wanneer ik de look aan had kreeg ik meteen te horen dat dat lichtblauw sprekend is én een perfecte look is ook in de winter.

My pastel look

Het setje bestaat uit een baggy broek, losse blouse én een lange kimono. Ik combineerde de look met felle, roze glitterlaarsjes. Dat is het leuke aan mbyM. Ze brengen de tijdloze basics in combo met looks die je meteen kan linken aan het merk, looks die voor mij écht spreken. Waar mijn mama eerder voor de basics zou gaan, opteer ik helemaal voor de felle prints van het merk – eveneens in combo met basics. Mix and match is zeker en vast welkom bij mbyM.

 

Basics or highlighters?

Sterke zet van het merk want zo krijg je het beste van beide werelden: kwaliteitsvolle basics die steeds stijlvol blijven en trendy items waar je mee kan uitpakken. Het merk is zonder twijfel fashion forward, maar blijft steeds trouw aan zijn down-to-earth roots door gebruik te maken van neutrale kleuren. I like! Wat denk je van deze herfstlook?

Ook voor de winter heb ik een lekkere fake fur jacket van het merk uitgekozen. Tijdloos zwart, maar toch classy zodat elke look – basic of niet – kan gepimpt worden door de leuke looks van mbyM. Meer weten? Check zeker de website via deze link!