My NY hotspots

Hotspots in New York zijn er denk ik wel genoeg, al vonden we natuurlijk niet alles meteen. Het was zo gek om alles in real life te zien: de mooiste filmsettings, het echte appartementje van Carrie Bradshaw en natuurlijk de prachtige skyline. M’n favorietjes vertel ik graag!

1. Paramounth hotel. UniTrips.be zorgde voor een leuk ideetje: een hip hotel dat vlakbij Times Square lag. Natuurlijk was dat een pluspunt want alles was makkelijk te bereiken. De kamers in NY zijn vaker kleiner, maar het hotel was enorm netjes. Met m’n voedselallergieen is het altijd een beetje een kleine ramp om heerlijk te ontbijten. De keuken zorgde ervoor dat ik elke ochtend met een gevuld buikje de dag kon inzetten. Top service!

2. La Duree. Dit moet ik zeker niet meer uitleggen?! De schattige zaakjes van La Duree met pastelgroene look zijn zelfs in ons land terechtgekomen. Ik kan door de noten zelf geen macarons eten maar in NY kon je dus zelf gaan dineren in de gloednieuwe zaak van La Duree op West Broadway Street. De keuken werkte snel, speelde in op ieders wensen en was vooral heel vers. Aanschuiven voor macarons nadien moesten we niet meer doen want de serveerster verzorgde meteen ons gekozen items in een zakje.
3. Magnolia Bakery kent iedereen waarschijnlijk uit Sex and The City. Ik ben grote fan van de serie en heb de volledige serie al 3 keer uitgekeken. Oeps. De cupcakes die Carrie at kan je zelf proeven en laten customizen.
4. Over customizen gesproken. Op Broadway Street koos ik ervoor om All Stars te kopen. Natuurlijk ging ik voor roze omdat ik nu echt wel wat meer Pink moet worden. Voor m’n deelname aan Pink Ambition was ik iemand die sneller naar donkere kleuren neigde. De All Stars die ik al in zwart, wit en donkerblauw had gaan nu vervangen door een roze versie…met Just Yentl erop gedrukt. Hoe cool is dat?
5. Last but not least vind ik Macy’s top. Op -1 vind je trouwens een heel lekker grillrestaurant waar we zelfs twee keer op twee dagen zijn gaan eten. Zalige service, vers eten en vooral verzorgd. Naast het grillrestaurant ben ik grote fan van de Urban Decay stand, waar je de bekende make up palletten voor weinig geld kan kopen. Ook Benefit is top met hun eigen Brow Bar.

New York verbaasde me enorm. In positieve zin.  Ik kan niet wachten om nog eens te gaan, want er is nog zoveel meer dat ik wel ontdekken.