Corendon x Marble Stella Maris

Een jaar geleden trok ik erop uit naar Ibiza. Mijn allereerste keer op het party eiland, maar hey: ik merkte meteen dat Ibiza meer was dan enkel party. Ik verloor mijn hart aan het Marble Stella Maris hotel. Het hotel was vorig jaar nog niet open en deed een heuse testfase waar ik uitgenodigd voor was. De test was een leuke oefening, al zat de catering er toen meteen op. Enkel warm water en Wi-Fi op de kamer bleek een probleem te zijn dat ze meteen wilden aanpakken. Ik schrok ervan wanneer ik afgelopen week terugkeerde naar het hotel hoe hard het hotel gegroeid is. Ze spelen al hun troeven uit en jawel; dat zijn er heel wat!

De all-in formule is top. De formule bestaat uit een zeer uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet, snacks en (non)alcoholische drankjes. Maar het leuke van dit speciale concept is dat je de vakantie ook een extra luxueus tintje kunt geven door één of meerdere avonden in het vlees- of visrestaurant te reserveren. Daarnaast heb je ook lekker Italiaans eten , een tapas restaurantje met enkel super verse producten én is er sinds kort een mooie cocktailbar bij. Die cocktailbar geeft je trouwens het perfecte zicht rond 7 of 8 uur in de avond, om een prachtige zonsondergang te kunnen zien. We hebben heel wat leuke beelden gefilmd, die jullie later zeker en vast nog op de blog zullen vinden.

De ligging van het hotel is ook een pluspunt. Het hotel ligt zo rustig, dat je effe jezelf in een puur paradijsje waant. Het hotel ligt ca. 500 m van zandstranden Cala Cracio en Cala Cracioneta. We hebben daar echt een soort van hidden gem strandje gevonden waar we tussen de rotsen op een kleiner strand lagen te zonnen. Het was amper 20 graden maar het voelde als een warme zomerdag. Relax to the max kan je hier effectief wel letterlijk nemen. Het hotel ligt ook vlak tegen San Antonio, op zo’n drietal kilometer. Ibiza- stad en de luchthaven kan je op een 20km vinden en is perfect (en goedkoop) te doen met de bus. De bushalte stopt trouwens voor het hotel. Daarmee ga je naar San Antonio en zo kan je makkelijk de volgende bus naar Ibiza-Stad nemen. Chill!

De kamers zijn ruim, clean én hebben een prachtige badkamer. Onze kamer lag vrij ver weg. Het complex ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel en wordt omgeven door een mooie mediterrane tuin van 60.000 m2. Het hotel is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, vrees ik. Voor ons was het makkelijk te stappen, ook al was het verder weg. De cardio tijdens je vakantie zit zo mooi inbegrepen. Het leuke is dat we mochten wakker worden met een prachtig zicht op zee. Al van op het Corendon vliegtuig merkten we op dat er wat Belgen en Nederlanders zaten. Zelfs Leonie, een meisje waarmee ik twee jaar geleden naar IJsland ben mogen gaan. Za-lig! De vlucht duurde vanuit Amsterdam zo’n dikke twee uur en vliegt (letterlijk en figuurlijk) voorbij.

De twee buitenzwembaden en vijf poolbars scoren gegarandeerd, net zoals de lekkere wijn die inbegrepen is in de All-In is subliem. Ik hoopte stiekem dat ze niet van wijn waren veranderd – oops! Het eten was ook top. Het buffetrestaurant is heel uitgebreid: zowel ontbijt, lunch als diner. Ook met allergenen houden ze enorm rekening en kunnen ze iets apart maken. Daarnaast staat het personeel hier garant voor een top service. Iedereen is lief, behulpzaam en ze werken vooral heel netjes. Ook sport is voldoende aanwezig: tennis, minigolf en een fitness zijn perfect in orde. De spa staat ook op punt en beloofd deze zomer een topper te worden. Nog extra hulp nodig? Marble Angels baby! Deze Marble Angels zijn niet zomaar ‘engelen’, maar een aantal gedreven professionals dat altijd voor de gasten in een Marble Resort klaar staat. Marble Angels zijn speciaal geselecteerde gastvrouwen en -heren die op moeilijke en makkelijke vragen antwoord weten. Zoek je een tip voor een romantisch restaurant, een goede apotheek of een betrouwbare scooterverhuurder? Vraag het een Marble Angel. Ze verwelkomen je bij aankomst en zwaaien je uit bij vertrek, zijn super toegankelijk, vrijwel altijd beschikbaar en zeer deskundig en efficiënt. Marble Angels maken je verblijf in een Marble Resort nóg aangenamer en daar wordt iedereen gelukkig van.

Thanks Corendon om deze fantastische ervaring in dit prachtige hotel te realiseren. Must do!