Antwerp: Koto B&B

Koto Antwerpen is niet zo maar een B&B. Koto staat voor sterk, gedurfd, creatief én vooral ambiance. De ambiance die zorgt voor rust. Dat gevoel krijgen is niet altijd makkelijk. Toch wist zaakvoerdster Tamara haar dromen waar te maken. Het is werkelijk één van de mooiste plekjes die ik dit jaar heb gezien. Een concept om U tegen te zeggen. Ik stond perplex wanneer we afgelopen weekend aankwamen bij Koto. Een enorm lieve Tamara stond ons op te wachten. Ze bracht ons naar onze leuke kamer. Er zijn vier kamers: India, Azië, Afrika én Marokko. Wij logeerden in de prachtige Afrika kamer. Bij het binnekomen kon ik niet stoppen met rondkijken. Alles was hier perfect tot in de puntjes afgewerkt. Netjes, origineel én vooral: het échte thuisgevoel dat je bij een bed & breakfast moet hebben. Ik heb dat niet vaak, dat me meteen thuis voel. Als je logeert in hotels is het vaak nog een ander gevoel, waar alles veel afstandelijker verloopt.

Tamara is nog volop bezig aan haar gloednieuwe fitness. Ook zit er een sauna aan te komen én twee massagetafels waar Chinese massages zullen gegeven worden.

In de achterbouw met zicht op de tuin en het zwembad, kies je tussen de Afrikaanse Indische garden suite. De Indische garden suite heeft als eyecatcher een prachtige Indische boog die toegang verleent tot de badkamer. Eenmaal je de badkamer binnenkomt, word je verrast door een zalig zengevoel. De inrichting is prachtig met een gouden (glitter!) vloer en romantische badkuip waar je met z’n tweetjes van een deugddoend badje geniet. In deze kamer kom je helemaal tot rust.

Je hebt een Nespresso machine op de kamer en ook de minibar is rijkelijk gevuld. Ook is de gratis Wi-Fi mooi meegenomen. Tamara brengt ’s ochtends het ontbijt naar je kamer. Ze houdt eveneens rekening met mogelijke allergenen. Ze heeft een speciaal eigerecht op basis van room en kaas, maar brengt evenzeer verse en warme koffiekoeken, gecombineerd met vers fruit en yoghurt.

Ik ben benieuwd om de andere kamers te leren kennen. To be continued, zonder twijfel!

Meer weten?

Miraeusstraat 27

2018 Antwerpen

T. +32 474 531 444

E. info@koto-antwerp.be