Een nieuwe hotspot om te logeren in Londen!

Logeren in Londen is altijd feest. Ik hou van de sfeer in Londen: of het nu Kerst is (wat echt fantastisch is in Londen) of hartje zomer. Londen scoort bij mij gegarandeerd. Londen is een fantastische stad vol highlights die bij iedereen bovenaan zijn stedentrip wishlist moet. De stad zit vol prachtige architectuur, geweldige restaurants, leuke food markets, hippe winkels, gratis musea en supertoffe wijken die allemaal een andere sfeer hebben.

Ik heb drie tips die mijn trip alvast héérlijk maakte, aangevuld met het hotel waar we verbleven. Helemaal verrast door Dorsett Shepards Bush. Maar daarover dus later in deze blogpost meer. We beginnen mét drie tips voor een onvergetelijk weekendje Londen (én dan liefst met je favo bestie):

In Londen kun je geweldig goed winkelen. Oxford street staat bekend als dé winkelstraat van Londen. Alle grote merken zijn hier vertegenwoordigd, veelal met een flagship store. Op deze twee kilometer lange winkelstraat vind je voor elk wat wils. Mensen met een kleiner budget kunnen terecht bij Primark, Topshop, H&M of Dorothy Perkins. Voor wie wat meer te besteden heeft is vooral in nabijgelegen Bond street goed te winkelen met merken als Gucci, Chanel en Louis Vuitton. Oh ja, Victoria’s Secret heeft er ook een kei mooie winkel!

Kende jij Platform 9 ¾?! Dit is een must visit voor alle Harry Potter-fans onder ons. Op Kings Cross Station vind je namelijk Platform 9 ¾, waar je als ware Hogwarts student op de foto mag met een door de muur verdwijnende trolley. Ontzettend kinderachtig misschien, maar ook ontzettend grappig. Er staat een fotograaf die professionele foto’s maakt, maar het is absoluut niet verplicht om deze te kopen. Daarnaast zorgt iemand voor een opwaaiende sjaal door deze op het juiste moment in de lucht te gooien. Hilariteit gegarandeerd. Je krijgt er trouwens ook IG proof content door 😉

Onze favoriet is toch Covent Garden. Covent Garden is een soort omgebouwde markthal. Hier vind je allerlei leuke winkeltjes en in het levendige hart van de hal kun je heerlijk eten. Daarnaast is er regelmatig een leuke markt in Covent Garden. Buiten op het plein zorgen straatartiesten voor het nodige vertier. Je vermaakt je geen dag in de hal, maar een ochtend of middag ben je er zeker wel zoet.

We verbleven iets verder uit hartje Londen deze keer. We moesten naar de Spice Girls in Wembley Stadium, dat toch ietwat meer uit het centrum ligt. The Dorsett Shepards Bush is een klassevol hotel, mét een fantastische service. Wij waren om elf uur al toegekomen, maar de kamer zou pas beschikbaar zijn. Na de vraag of we ’t zagen zitten één bed te delen, kregen we meteen een suite. Absurd hoe groot onze kamer was. Ik deelde wat stories via mijn IG en kreeg énorm veel reacties. Het hotel had alle luxe: een xl-badkamer, service via een nieuw en hip Android toestel én extreem propere kamers die tot in de puntjes verzorgd waren. Ons weekendje eindigde dus fris, uitgeslapen én klaasevol dankzij ons verblijf in deze parel. Bedankt Eurostar om ons zo snel (op amper 2h) én zo klassevol in Londen te ontvangen. We hadden écht een top tijd!