Getaway at Brussels

Na ons hemels verblijf in het Mechelse Patershof wist Martin’s Hotels ons ook ditmaal weer te bekoren, deze keer met het Martin’s Brussels EU.

Het Martin’s Brussels EU, zoals de naam reeds verraadt, is gelegen in het hartje van Europa – Brussel. Dat hartje van Europa mag je best letterlijk nemen aangezien dit hotel zich in het midden van de Europese wijk én vlakbij de Europese Commissie bevindt. Erg centraal gelegen dus en dat heeft zijn voordelen. Zo is het hotel eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn tal van bezienswaardigheden op een steenworp verwijderd.

Pluspunten?

Naast de ligging die we perfect vonden, ondervonden we nog meer pluspunten. Onze eerste indruk met het hotel was meteen positief en nadat we onze wagen vlak voor de deur konden parkeren, was het tijd om in te checken. Het ontvangst was hartelijk en ging enorm vlot waardoor we in no-time onze kamer konden uitchecken.

Onze kamer, gelegen op de derde verdieping, was modern maar tegelijk gezellig ingericht. Zelfs het bed was versierd met rozenblaadjes wat het allemaal nét iets romantischer maakte.

Verder was de kamer voorzien van gratis WiFi, HD-televisie en bubbelbad. Ook voor het avondeten moesten we ons niet ver te verplaatsen. Martin’s Brussels EU heeft namelijk een eigen restaurant in het hotel onder de naam Icones waar je heerlijk kan dineren. Opmerkelijk aan dit restaurant is dat ze een heus Waffle-licious menu serveren. Hierbij zit in elke gang, van voor-, tot nagerecht, de wereldberoemde Brusselse wafel verwerkt. Ook met allergieën zorgen ze voor een aangepaste maaltijd. Ik at de lekkerste champignons ooit én wou ze zelfs opnieuw als dessert.

Na een heerlijk nachtje slapen konden we genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Naast de overheerlijke Brussel wafel kan je hier genieten van verse fruitsla, bacon/eggs, pannenkoeken en zoveel meer. Het ontbijt is super uitgebreid en één van onze favoriete pluspunten.

De ideale start van de dag en het einde van een zalig verblijf. We zijn zo’n fan van @Martinshotels!

Adres: Karel de Grotelaan 80, 1000 Brussel

Telefoon: 02 230 85 55