London: my hotspots

Londen, een stad naar m’n hart. Ik zeg het vaak; maar ik meen het ook éven hard. Het werd een girlstrip naar het mooie mooie Londen. Het zijn dus stiekem niet mijn tips die ik hier zal delen, maar die van een vriendin die écht absurd leuke ideetjes had om te doen in het toffe, unieke Londen.

Eerst en vooral nam ze me mee naar Sketch. De unieke plek om high tea te doen. Samen met een heerlijk kopje thee dat ze blijven bijvullen naar believen én een glaasje champagne (natuurlijk in het roze) kregen we een overload aan gebak, sandwiches én snoep. Er zijn verschillende kamers in het unieke pand, maar natuurlijk reserveerde ze een tafeltje in de roze kamer. Onvergetelijk!

PS: vergeet zeker niet de toiletten te bezoeken, zoooo absurd dat het leuk is.

Naast Sketch vind ik Les Nereides een verrijking in m’n wereld van accessoires. Mijn vriendin kocht super schattige oorbellen waar Alice in Wonderland op stond te prijken. Niet goedkoop, maar wel uniek én uberschattig. Kijk zeker eens naar de ballerina’s om in de oren te hangen!

We gingen ook langs bij Jamie Oliver’s Union Jack in Convent Garden. We keken zo uit naar ons diner, maar helaas meldde de keuken mij meteen na het zeggen welke allergietjes ik heb dat het onmogelijk was om bij hen te eten. Met een grommende maag kwamen we terecht bij The Spaghetti House: perfecte pasta’s, Ceaser Salads en pizza’s voor véél minder geld. Daarnaast zijn we de avond ervoor ook bij Coté terechtgekomen. Een restaurantje waar je een XL- à la carte menu kan vinden. Ik koos voor de gegrilde kip en mijn vriendin ging voor de steak. Omdat het even aanschuiven was vooraleer we ons diner kregen, werden we bediend met cava. Top!

Als laatste wil ik zeker ons hotel nog vermelden. The Hilton Trafalgar Square heeft ruime kamers, een hip design maar vooral een zalige ligging. Makkelijk wanneer je de metro moet nemen, want de metro-halte is vlakbij. Reserveer zeker ook ontbijt want bij The Hilton hebben ze een uitgebreid aanbod aan verse muffins én o-jawel: een ‘omelet’ bar waar je het perfecte eigerechtje kan uitkiezen.