NMBS Interrail passes

SAMSUNG CSC

Bijna is het zover! Een date met de NMBS, en wel één bijzonder date. De NMBS pakt uit met iets nieuws dat ik weldra met jullie wil delen. Voor mij is het zelf ook nog nieuw en afwachtend, maar ik heb alvast bijzonder véél zin in het nieuwe projectje.

NMBS nieuwtje

Je kan helemaal Europa doorkruisen met deze pas. Er zijn verschillende formules die jouw trip alleen nog maar aangenamer kunnen maken. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je zelf niet hoeft te rijden én je lekker uitgeslapen toekomt op je trip. Voor ons was dat nu al een bijzondere troef. Het leuke is ook dat ze bijzonder veel bestemmingen hebben. 30 EU-landen staan op je te wachten én je kan een leuke, grotere trip plannen met de NMBS pasjes. Damn right dat dit goed klinkt!

Interrail is er niet alleen voor jongeren, maar ook voor volwassenen en senioren. Jongeren kunnen binnen 10 dagen al vanaf 175 euro door geheel Europa, voor volwassenen is dat minimaal 267 euro. Een ticketje met het vliegtuig of benzine om zoveel te reizen is véél duurder. Je bespaart bijna 50% na onze berekeningen.

De Interrail Global Pass is verkrijgbaar voor de volgende reisperiodes, waaruit je dan een aangepaste formule kan kiezen die het best bij jouw reisplannen past.

Formules

  • 5 dagen reizen binnen een periode van 10 dagen
  • 10 dagen reizen binnen een periode van 22 dagen
  • 15 dagen reizen, aaneengesloten periode
  • 22 dagen reizen, aaneengesloten periode
  • 30 dagen reizen , aaneengesloten periode

Maar is nog héél wat meer positiefs aan dit pasje:

  • Reizen met een Interrail Pass is pure vrijheid, heel flexibel, je hoeft niet alles op voorhand te plannen maar kan tijdens je reis je route bepalen/aanpassen als je zin hebt om bvb ergens langer te blijven.
  • De pasjes waarover ik spreek zijn gééééén (!) treinpasjes. Het zijn echte Interrail pasjes waardoor je Europa kan reizen. Alle landen desnoods kris kras door elkaar.
  • Je kan zoals gezegd kiezen tussen dertig verschillende EU-landen.

Kopen?

De Interrail Global Pass wordt online verkocht door NMBS Europe. Online worden er geen boekingskosten gerekend. Er is nu bovendien een speciale actie (zo lang de voorraad strekt): wie online bij de NMBS Interrail koopt krijgt een cadeaucheque van 20 euro aangeboden van AS Adventure. Zo spannend!

Onze trip

Over onze trip ga ik nog niet veel vertellen. We willen jullie dolgraag meenemen tijdens onze reis door middel van ons YouTube kanaal en onze sociale media. Je krijgt ook een live verslag te zien over onze dagen in en buiten de trein via mijn Insta Story op @yentlkeuppens. We starten sowieso vanuit my hometown Diest én reizen verder. Onze eerste stop is alvast Belgisch, omdat we een stopje maken bij mijn ouders aan de kust én naar de gloednieuwe musical van Footloose in het Kursaal van Oostende gaan. Vanaf dat moment maken we de trein onveilig én gaan we op pad. Maar hey, zoals ik al zei: je bent bijzonder flexibel door de pasjes. Relax and enjoy your NMBS trip. Man, ik word nog meer benieuwd door m’n eigen blog. Crazy cool!

Meer weten via de Instagram van NMBS (@b_europe) of via de hashtags #Interrail #CreateYourOwnStory.