Welcome to Miami!

Eergisteren vertelden we jullie alles over ons heerlijke verblijf in IJsland samen met WOWair. Vandaag beloofden we onze ultieme Florida tips op te lijsten. Ik vond Miami écht heerlijk. Ik was een beetje gewoon aan de mentaliteit van New York. Zo’n bijzonder fijne stad, maar helaas met veel drukte. Tijd lijkt daar de hoofdrol te spelen. In Miami had ik net het omgekeerde gevoel. “Keep calm and discover the city”, is de slagzin die er echt heerst. Genieten van een dagje lekker op het strand, of gewoonweg lekker shoppen. Pretparken om ‘u’ tegen te zeggen liggen ook binnen handbereik. Just looove it!

Geniet van mijn allerlaatste blog van dit jaar! Maak er een feestje van morgen én ik zie jullie volgend jaar heel graag terug opnieuw bij justyentl.com.

Walt Disney World

Zij die graag houden van pretparken en alles wat met Disney te maken heeft kunnen hun hart ophalen in Walt Disney World. Dit is het walhalla voor de Disney fan en telt maar liefst 4 themaparken bestaande uit Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot Center en Disney’s Hollywood Studios. Mijn favoriete attracties? Avatar Flight of Passage (Animal Kingdom) en Soarin’ around the world (Epcot Center)

Universal Studios

Doen namen als Diagon Alley en Hogwarts een belletje rinkelen? Vast wel! Wist je ook dat deze magische locaties uit de Harry Potter reeks werden nagemaakt? Wel, in het themapark Universal Studies kan zelf door Diagon Alley kuieren en jezelf leerling aan het Hogwarts wanen. Eerder een fan van The Simpsons? Dan is Springfield ongetwijfeld the place to be! 

In Universal komt menig (teken-)filmfanaat volledig aan zijn trekken. 

The Everglades

Aligators in het wild zien? In Florida kan het allemaal! Ga aan boord van een airboat en begeef jezelf in de moerassen van de Everglades. Hier kan je heel wat wildlife spotten waaronder schildpadden, slangen en jawel, aligators.

Miami Beach

“I’m going to Miami, Welcome to Miami” zo bracht Will Smith een ode aan de stad Miami met deze klassieker van formaat. Ik kan hem geen ongelijk geven. Miami heeft het allemaal, van het prachtige Miami Beach tot de tropische Keys, hier kan je ongetwijfeld echt genieten. 

In Miami Beach kan je urenlang shoppen op Lincoln Road, ontspannen op het strand en ’s avonds heerlijk genieten in een van de vele gezellige bars. Op en top vakantiegevoel!  

 Wynwood Walls

Niet zo’n fan van het strandleven en hou je van wat meer cultuur? Geen probleem, want Miami heeft voor elk wat wils. In Wynwood Walls kan je genieten van een prachtig voorbeeld van streetart. Zowat elke muur werd hier beschilderd. Van willekeurige lijnen tot heuse kunstwerken, Wynwood Walls is ongetwijfeld een bezoekje waard tijdens jouw verblijf in Miami!