Back brunette

Jongens, jullie geloven het nooit maar gok eens wie die linkse op de foto is? Ja hoor, that’s me! Extensionelle was de kapper bij uitstek waar ik me comfortabel genoeg bij voelde om de stap te wagen naar een gloednieuw kapsel. Al is het niet echt nieuw-nieuw, zeker niet omdat het bijna mijn echte haarkleur is.

Een brunette ben ik altijd geweest, maar in mijn leven heb ik heel wat experimentjes gedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld eens zwart haar gehad. Ik was super fier dat ik zelf de kleuring had gedaan. Al vond ik het net dat tikkeltje te zwart. Stiekem naar de Kruidvat om twee pakjes blonde verf te kopen was dus een must voor mij. Die must dreef me toch best ver, want de twee kleuringen gingen over mijn zwarte lokken. Ik ben éééécht serieus. De dag nadien was er mijn schoolfotograaf en zat ik met mooie groene lokken voor de lens. Die foto’s mochten meteen de vuilbak in natuurlijk.

Bij Extensionelle ga ik nu al een tijdje. Ik heb echt een goed gevoel bij het team van Leila en co. Ze zijn altijd vriendelijk én geven het juiste advies. Geen blaasjes maar een eerlijke mening. Dat heb ik ook graag zo. Daarnaast hebben ze top producten als de Kardashian shampoo, maar ook merken als Redken. Het beste vind ik hun extensions. Ik ben er zo’n fan van. Ze zijn absoluut meer dan top.

Ik heb Keratinebondings van het merk IND’O Brasil, dat Leila in de zaak naast Extensionelle ook verdeeld aan haar klanten maar ook aan kappers. Naast de keratinebondings heeft ze ook clips, banden en tape extensions. Je hebt dus een uitgebreide keuze, zeker wanneer je zelf naar Extensionelle stapt. Je hebt zovéél keuze, maar vooral de professionaliteit is hier zo goed. Ik heb zo’n vertrouwd gevoel én heb keer op keer een top kapsel. Superblij dan ook met mijn nieuwe bruine coupe. Thanks Leila en co!