Beauty secrets

Ik heb weer wat beautytips klaarstaan. Ik doe vaak unboxing video’s op Insta Story. Omdat ik niet altijd vertel wat ik van de review vind, besloot ik nu meer blogs te maken over mijn bevindingen. Ik wil zo graag producten online zetten die ik minimaal twee weken test én eveneens als positief ervaar. Ik hou er niet van lekker negatief te gaan in mijn blogs. Afgelopen maand heb ik drie merken getest en vooral meer dan goedgekeurd. Als het goed is, moet je ’t natuurlijk ook zeggen. Hopelijk vinden jullie tussen één van volgende merken jouw ultieme tip.

KERASTASE

We beginnen met Kerastase. Ik moet eerlijk zijn: het is één van mijn favoriete merken. Ik ben over de grote lijn heel tevreden over het merk, maar dan moet ik echt juist zitten met de keuze van mijn passende producten. Kerastase is sterk, maar belangrijk is vooral dat je je laat bijstaan door een kapper die Kerastase gebruikt, of iemand die vaker werkt met het merk. Sinds mijn extensions eruit zijn, moet ik zelf volume creëren. Daarom ben ik bijzonder tevreden over de Volumifique lijn. Kérastase Volumifique is het eerste verzorgingsgamma dat fijn haar lift en verdikt, zonder het te verzwaren. De combi is quasi nog niet vindbaar volgens mij op de markt. Je haar wordt onmiddellijk zichtbaar en voelbaar volumineuzer en is eindeloos te stylen. Yay! Klinkt hééééérlijk? Toch? Ik merk dat ik door de combinatie van shampoo en conditioner een sterker resultaat krijg. Na een dikke twee weken merk ik opvallend meer glans op. Mijn haar valt voller, zonder andere styling producten te gebruiken. Ik vond dat ik niets anders mocht gebruiken tijdens de testfase, om zo het effectieve resultaat te kunnen weergeven. Belangrijk voor mij is trouwens ook de geur. Als het slecht ruikt, gaat het direct in de vuilbak bij mij. Het mag het beste productje ter wereld zijn, maar tegen slechte geuren zeg ik so-wie-so nee. Gelukkig dat deze Volumique helemaal is goedgekeurd! Tip: probeer conditioner en shampoo te combineren.

 

LA MER

Daarnaast zijn ook de producten van La Mer me opgevallen. Ze zijn prijzig, maar ik doe best wel lang met een potje van hun wonderlijke Crème de la Mer. Heerlijk én vooral geen last van allergische reacties. Bye bye uitslag, hele babyvelletje. Je mag écht aan mijn huid voelen. Door de producten deze maand goed te smeren, merk ik een groot verschil. Ik combineer ze met de toppers van Ikari, waardoor mijn huid nu al helemaal klaar is voor de zomer. Ik mentaal ook hoor, hoe koud is het deze dagen? De crème is zacht, trekt snel in en voelt niet vettig aan. De originele wonderformule, ontwikkeld door dr. Max Huber, die de littekens op zijn huid wilde herstellen. Je moet wel weten dat het een rijkere crème is. De gevoelige huid wordt meteen gekalmeerd. Deze crème is ook geschikt voor de droogste huidtypes en zorgt voor een indrukwekkend mooiere uitstraling. Deze voedende verzorging is geschikt voor elk huidtype, maar vooral voor de erg droge huid. Tot op vandaag wordt elk opaalglazen potje met de hand gevuld om het delicate evenwicht van de crème niet te verstoren. Damn good!

REDKEN

De Diamond Oil lijn van Redken is machtig. Ik gebruik ze wanneer ik thuis ben van mijn reisjes omdat ze zo voedend werken.  De olie in een tof roze glazen flesje is de musthave én de eyecatcher. Ook meteen mijn favorietje uit de producten. De Redken Diamond Oil Glow Dry heeft een verzorgende werking voor je haar. De olie is speciaal ontwikkeld voor tijdens het föhnen. Het verkort de föhn tijd waardoor je haar minder lang in aanraking komt met de warme lucht. En de geur is zo lekker. Mijn vriend kwam pas aan mijn haren snuffelen en vond meteen dat ze écht een zalige geur hadden. Win-win denk ik dan. Het aanbrengen is eveneens easy. Breng de olie aan op vochtig haar. Masseer het vooral in de lengtes en de punten. Hierna kun je je haar föhnen en in model gaan brengen. Gebruik het eventueel op droog haar voor extra glans!

Scrub it: Je hebt ook de shampoo en conditioner, maar toch zit er nog iets extra in de nieuwe lijn. Je haar scrubben is deze zomer volgens Redken een must. Deze pre-shampoo polijst je haar en laat alle onzuiverheden verdwijnen. Je haar zal zacht aanvoelen en krijgt een stralende glans. Dus zeker én vast lekker scrubben alvorens je je haren gaat wassen. Niet nadien want dan zet het je poriën open. Heel simpel om te doen: Breng de pre-shampoo aan in vochtig haar. Verdeel het goed door de lengtes en in de punten en laat het eventjes intrekken. Nadien afspoelen met de shampoo. De scrub zou ik maximaal drie keer per week doen. De productjes zijn te koop online of via jouw Redken kapper. Big up for that brand!