Firmtastic

Gisteren gebruikte ik meteen m’n kerstcadeautje. Ik wou al langer eens microdermabrasie testen. Ik wist zelf niet zo goed wat het net kon inhouden, maar ik was razend benieuwd omdat ik er al zoveel goeds over had gehoord. Ik mocht mijn kerstcadeautje meteen gebruiken, en dat bij Firm in Wilrijk. Een compleet vernieuwe beautyclinic met bijzonder unieke behandelingen. Ik weet het zeker: hier kom ik zonder twijfel héél snel terug. De service is top en het personeel weet perfect waarmee ze bezig zijn. Ze gebruiken trouwens de producten van QMS, wat voor een enorm pluspunt zorgt. Maar goed, ik vertel jullie in deze eerste blog over Firm meer over microdermabrasie.

What’s in a name?

De microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartz kristallen. Kristiallen op je huid? Klinkt goed, toch?
Deze micro kristallen worden onder vacuumdruk tegen de huid geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd. Het voelt een beetje trekkerig, maar ergens vind ik het net ook juist relaxerend. Net voor deze behandeling had ik een relaxerende massage laten doen, die me eindelijk eens kon laten relaxen.

De microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen. Ik reageer vrij snel en heb nu nog steeds geen enkele reactie gehad. Integendeel: mijn huidje voelt enorm zacht. Door het effect van de vacuummethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het helingsproces bespoedigd. Microdermabrasie is -een niet operatieve- methode om huideigenschappen/-conditie onafhankelijk van kleur en type te verbeteren.
Na de behandeling komt er nog een heuse zuurstofbehandeling. behandeld met de O² Intraceuticals. Hier draait alles rond zuurstof. Zuurstof geeft niet alleen onszelf energie maar ook onze huid is erbij gebaat. Door middel van hoge druk (3.5 bar) wordt er zuurstof in de huid gebracht. Eerst wordt er een serum op de huid gesprayd met actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, groene thee, vitamine C en vele antioxidanten. De werkstoffen worden samen met de zuurstof tot in de dermis gebracht. Het voelt zacht aan tijdens de behandeling. Absoluut niet storend. Ik genoot ervan, maar ik geniet vooral nog na van mijn zacht huidje, dat een ware complete reiniging echt wel nodig had. Zeker na de feestdagen vind ik dit toch wel een aanrder.
Extra: Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. Micodermabrasie is pijnloos en betaalbaar!

Meer info?

Telnr is 0800-26222 en email info@firm-clinic.be