Urban Decay’s mermaid look

Urban Decay heeft me opnieuw verrast. Bovenaan op de foto zie je de gloednieuwe lipsticks in combo met mijn twee andere musthaves voor de zomer: een parfum voor overdag én een parfum voor in de avond. Overdag draag ik de nieuwe Eau de Peau van Louis Widmer, ’s avonds mag het feller en een zomeravond schreeuwt om een frisse geur. De nieuwe van Escada is écht de max. Fiesta Carioca neemt je mee naar een zonnige bestemming en geeft je dat warme, geruststellende gevoel dat de zomer met zich meebrengt. Topnoten zijn passievrucht, viooltjesblad én framboosjes. Een combo die je klaar kan stomen voor een zomers feestje.

Hoe ik mijn summer musthaves heb samengesteld én niet meer vergeet in mijn daily handtas, vertel ik graag in deze blog. Hoe fijn is het trouwens om jullie allemaal te ontvangen op de vernieuwde Just Yentl versie? Ik ben er super blij mee, zeker omdat de server vaak de bezoekjes van jullie niet goed verwerkte. De look and feel sluit steeds meer aan bij de look die ik altijd voor ogen had. En ja, dan weet je dat dromen te verwezenlijken zijn. Maar goed, we gaan vandaag voor een op én top zomerlook.

 

Mooie lipsticks met een soort van mermaid look. Say what? Ja, past perfect bij m’n eigen Little Fortune collectie natuurlijk. Maar hoe én wat. Urban Decay bracht de Vice Liquid Lipsticks naar ons land in zo’n 20 kleuren en er is nog meer moois dat het merk onlangs heeft bekendgemaakt. En jawel: getest én goedgekeurd ten huize Keuppens.

Urban Decay introduceert Vice Liquid Lipstick – een waterproof formule met zo’n langdurig resultaat dat het blijft zitten totdat je het er afhaalt (dat biedt mogelijkheden…). Wat Vice zo anders maakt? De nieuwe formule biedt langdurig resultaat ZONDER af te geven. Net als onze originele Vice formule zijn de kleuren van Vice Liquid Lipstick intens gepigmenteerd. Daarnaast zijn de formules van de Vice Liquid Lipsticks comfortabel en niet uitdrogend. I love it, maar ééécht! Kort effe nog samenvatten: verander de kleur op je lippen van beautiful naar beyond. Breng de topcoat aan over de cream, metallized of matte tinten van Vice (Liquid) Lipstick en creëer je eigen unieke look. Vriendinnen zullen je smeken om te verklappen wat je draagt! Morph je favoriete tinten en tover in een handomdraai een Instagram-waardige look tevoorschijn (die eruit ziet alsof je er uren mee bent bezig geweest). Maar er is meer!

Vice Special Effects is verkrijgbaar in de finishes shimmer, glitter en metallic (en ze zijn zo mooi dat je ze ook los kan dragen!). De comfortabele, crèmige gelformule droogt snel op en levert een langdurig resultaat zonder plakkerig gevoel. Daarnaast creëert de topcoat ook een waterproof barrière die je lipstick beschermt en op zijn plek houdt. Wat een heerlijke zomerlook is dit? Je voelt de glitter niet echt, dus geen bang dat het storend is. Nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL en online. Jongeeeens, ik ben fan!