Guerlain: my faves

Ik moet het eerlijk toegeven: Guerlain is één van mijn favoriete merken. Dat komt eigenlijk door mijn mama. Die helemaal op én top fan is van Guerlain. Als kind grabbelde ik vaak in haar make-up tas, waardoor ik een beetje ben ‘opgegroeid’ met het merk. Geef toe: Guerlain is sterk bezig. Ze zijn niet alleen creatief, maar komen ook kwalitatief én innoverend uit de hoek. Tijd dus om jullie een kijkje te laten nemen in mijn beauty tas. Welke items ik ’t leukst vind van het merk, kom je in deze blog te weten! Take a look!

  1. Méteorites collectie
    In 1987 lanceerde Guerlain het eerste Météorites poeder. Ook toen was het een mengsel van een aantal kleuren ‘parels’ van poeder die de huidskleur ‘de geheim van het licht schonken’. Météorites worden met de hand gemaakt in de ateliers van Guerlain. Ze ruiken naar viooltjes. Er zit een ‘lichtgevend’ polymeer in het poeder dat het licht omzet in een volgens Guerlain ‘sublimerend lichtgevend aura’. Dat klinkt me wat zweverig, maar er wordt mee bedoeld dat je een soort ‘blur’ over je gezicht krijgt: rimpeltjes vervagen en imperfecties verdwijnen, je gezicht gaat stralen. Me like! Météorites Base van Guerlain is een make-up basis met een perfectionerende verfrissend effect dat je genoeg cachet geeft om de ganse dag te stralen. Eén van de beste producten so far voor mij.
  2. La Petite Robe Noire
    Een nieuw zwart kleedje voor één van de bekendste parfums van het merk. Een nieuwe geparfumeerde creatie, absoluut onmisbaar en totaal onweerstaanbaar. Speciaal genoeg is deze La Petite Robe Noire. Hij ruikt lekker bloemig, fris en bruisend. De parfum gebruik je bij één van je favoriete parfums, om de geur extra te versterken. Het geeft vooral een ‘jij’-gevoel want zo maak je je eigen parfum heerlijk uniek! Zooooo fan van de nieuwe geur!
  3. Lingerie de Peau
    Een foundation die multiperfectionerend, onzichtbaar en egaliserend is: daar zeggen we géén nee tegen. De onzichtbare en smeltende lingerietextuur vormt een micronetwerk dat met de huid versmelt. Zo ontstaat een nauwelijks zichtbare en subtiel gekleurde voile die perfect op de huid aansluit en haar luchtig mooier maakt. Het hydraterende hyaluronzuur maakt de huid voller. De corrigerende pigmenten zijn afgestemd op elke huidskleur en geven een perfect egale teint. De teint oogt perfect en natuurlijk. En natuurlijk ogende foundations zijn voor mij hét van hét.

Ik heb héél wat favorietjes van het merk, dus best wel moeilijk om alles aan bod te laten komen. Op dit moment zijn bovenstaande écht onmisbaar. Ook als ik op reis ga moét ik ze mee hebben. De foto’s van het event kan je onderaan de blog nog vinden: een make-up workshop gecombineerd met een etentje in Graanmarkt 13. Vooral super als mijn mama erbij mocht zijn, die dan eveneens nog eens jarig was. Een speciale dankjewel aan Guerlain om mijn mama zo in de watten te leggen!