Ikari skincare

Een bezoekje aan Ikari was te lang geleden. De producten gebruik ik nu meer dan een halfjaar dagelijks én elke dag opnieuw zie ik mijn huid genezen. Mijn huid was zwak, had bijzonder snel uitslag en voelde gewoonweg erg droog aan. Ik heb ondertussen al een paar blogs en Instagram Stories gemaakt over mijn gebruik van de producten. Ik gebruik ze dagelijks, met resultaat. Dat bewees mijn nieuw bezoekje aan Ikari en Carpe waarbij duidelijk werd dat mijn huid sterker en gezonder was geworden. Om een extra boost te geven ging ik bij Carpe een nieuwe behandeling laten doen. Je zou het me niet geven, maar ik ben een bangerik als het op vlak van behandelingen aankomt. Zo’n eerste behandeling is een beetje eng, ook al was het maar liggen onder een lamp – maar daarover dadelijk meer. Ik heb vaak schrik dat er allergische reacties komen. Met mijn waslijst aan allergieën is dat nu niet abnormaal. Maar toch houdt die angst me vaak tegen in het testen van producten en/ of behandelingen. Ikari wist perfect in te spelen én me meteen de juiste producten te geven door een deugddoende huidanalyse. Een momentje onder de LED lamp liggen was de volgende stap naar een betere uit. Maar gek, waarom juist een LED lamp? De bijzondere LED technologie werd vanaf dan onderworpen aan de meest uiteenlopende aandoeningen met een bredere waaier van golflengten. Geel, rood, blauw en infrarood licht gepulseerd of continu, in de frequenties die de NASA ruimtevaart centrum ontwikkeld heeft, werden uitgetest. Pijn, ontstekingen, herstel van weefsels en zelfs jet-lag horen nu in het rijtje van “met LED te behandelen” aandoeningen. Ook stress is er ééntje van, iets dat me de afgelopen weken in de ban heeft gehouden. Stress heeft eveneens iets te zeggen in hoe je huid zich voordoet. Op amper 84 dagen regenereert de huid mits een LED therapie van 1 maal per week die 1 tot 16 minuten kan duren. Deze behandeling is volkomen pijnloos en wordt zelfs als aangenaam en ontspannend ervaren. Teneinde een maximaal effect te bereiken wordt door onze consulenten een individueel plan opgesteld volgens uw huidtype. Bepaalde mineralen, vitaminen en stamcellen kunnen door deze therapie dieper in de huid werken en worden ook met deze LED tijdens de belichting gecombineerd. Op de huid uit zich dat in een frissere en strakkere huid die al na een paar sessies zichtbaar is en het eindresultaat bereikt op 84 dagen. Ik ging onder de LED lamp om mijn huid vanbinnen te kalmeren én verder te genezen en ging er maar 10 minuutjes onder. Ik moet deze behandeling een paar keer opnieuw doen om een mooi resultaat te behouden. Want ik geef het toe: I love my skin!

Confession

Daarnaast moet ik stiekem nog iets bekennen. Ikari heeft fantastische make-up producten afgelopen jaar uitgebracht. Simpelweg op basis van mineralen om je huid egaal te maken én vooral niet te beschadigen met vreselijke ingrediënten die sommige make-up producten bevatten. Ik kreeg er zo vaak uitslag van, dat ik met de cortisonen zalf dagenlang mocht rondlopen.

Make-up op basis van mineralen is perfect voor mensen die vaak of af en toe last hebben van acné of allergische reacties. Omdat de producten allemaal natuurlijke stoffen bevatten en niet zo diep in onze poriën kruipen, voorkomt het onderhuidse ontstekingen waardoor acné minder kans maakt. Hiernaast is de make-up ook veel sneller aan te brengen dan traditionele make-up en blijft deze langer op de huid. Mensen zien vaak ook niet dat ik make-up draag én dat is wat ik verlang. Ik gebruik kleuren 3 en 4. Twee potjes met een los poeder dat ik samen meng tot één geheel dat perfect is op mijn huid. Daaronder draag ik een aangepast serum én de Smooth da

gcrème, de nummer drie uit hun gamma.

Thanks Ikari én ook Karen Housen voor de fantastische opvolging! Meer info via deze link!