Altijd te laat, tot nu

De titel zegt het zelf al: ik ben altijd te laat. Ik kan het niet laten om te laat te komen. Niet bewust, maar ik ben altijd in een last minute rush om op tijd te komen. Sinds mijn verjaardag in Dubai heb ik m’n nieuwe horloge van Daniel Wellington, die ik ondertussen al de volledige maand draag. Niet alleen ben ik meer bewust van tijd én kom ik effectief op tijd, ook vind ik het fashionable als eyecatcher van een outfit. Die combi gelijklopend met de zalige kwaliteit van Daniël Wellington, maakt dat we écht een match in heaven hebben.

Facts!

Daniel Wellington horloges zijn voor mij elegant, klassiek, minimalistisch en niet te blingbling. Hoewel ik in mijn kledij van glitter hou, vind ik dat niet zo cool in horloge. Die moeten smal, strak én vooral oogverblindend zijn door het minimalisme. Daniel Wellington kende ik ervoor altijd als merk met het welbekende NATO-bandje, het handelsmerk van Daniel Wellington. De oprichter van het merk, Filip Tysander ontmoette op één van zijn reizen mister Wellington. Filip was onder de indruk van de inspirerende Brit. Een man met een keurige stijl die ervan hield om horloges te dragen met versleten NATO-bandjes. Die oldskool NATO-bandjes werden gebruikt door de Britse marine. Duikers maakten gebruik van de stevige nylon banden voor over hun wetsuit. De ‘roest-banden’ zijn tijdloos en met verschillende kleuren en patronen maken zij Daniel Wellington een geliefd en hip horlogemerk.

Je eigen horloge

Het leuke van Daniel Wellington is dat je bij bijna alle klokjes kunt kiezen voor goud, zilver of roségoud. Kiezen is verliezen denk ik altijd, maar dat is niet het geval bij het creatieve merk. De bandjes zijn gewoon los te bestellen en makkelijk verwisselbaar. Vaak zijn de modellen ook unisex dus je kunt ‘m gezellig delen met je lief! Al kies ik sneller voor de kleine modellen wanneer Jeffrey voor de grotere versies gaat. Je kan een horloge hebben vanaf 99 euro, dus prijs-kwaliteit zijn ze bijzonder sterk bezig. Ik heb nu een bruin/beige bandje én voor de zomer een witte. De bruine kan je al terugvinden op de foto’s, de witte show ik wanneer we echte heerlijke zonnestralen hebben. Kunnen we dan nu vooruit spoelen naar de zomer, please?

Zin om te shoppen? Met de code ‘yentl’ krijg je 15% korting op al je aankopen!