Ankle boots with Manfield

Het is een van de toptrends: het enkellaarsje ofwel de ‘bootie’, met of zonder hoge hak. Al sinds seizoenen zien we ze overal. Op de catwalks en in het straatbeeld. De celebs dragen ze, de modejournalisten op de eerste rij en iedere zichzelf respecterende fashionista. Ik heb tenminste al een paar aangeschaft. En jij?

Mijn favorietjes van dit moment vond ik via Manfield. Zwart, want dat vind ik zelf het makkelijkst te combineren. Een bootie moet bij mij iets zijn waarnaar ik snel kan grijpen. De enkellaarsjes zijn mijn favoriete laarzen van de winter en dus moeten ze een veelzijdige factor hebben. Gelukkig blijven de enkellaarsjes lekker in de mode. Zeker in het najaar duiken deze trendy booties overal op in het straatbeeld. Stijlvol of sportief, met een hoge hak, een lage hak of misschien wel met een hippe sleehak? Combineer enkellaarsjes met een skinny jeans, een kort rokje of met een leuke legging en je bent meteen up-to-date. Ikzelf koos voor een bijpassend ensemble met baggy pants én een geklede blouse die meteen al passen in mijn favoriete kleurenpatroon: de pasteltinten. Om die look meteen ook klaar te stomen voor de winter koos ik ervoor de look extra classy te maken door een hip Kimono jasje met een langere lengte. Het jasje is ideaal om open te laten staan én zo eveneens je kokerrokje te showen. Damn right, helemaal fan van de booties!

Manfield zorgt elk seizoen voor een topper. Afgelopen zomer koos ik voor een classy zwarte hak, nu weer voor een iets meer basic en opnieuw zwart enkellaarsje. Het leuke aan Manfield vind ik dat hun collectie heel creatief uit de hoek komt. Ze werken met kwaliteitsvolle materialen. Ze opteren voor niet de grootste webshop te zijn, maar verkiezen voor kwaliteit én yes, dat is wat ikzelf nodig heb. Normaalgezien draag ik steunzolen maar omdat ik van de ene schoen in de andere wip is het vaak onhaalbaar ze telkens te wisselen. Daarom probeer ik wel te kiezen voor sterke schoenen die mijn voetjes eveneens goed in de watten leggen. Let’s go and take a look! Via deze link kom je op de website van Manfield terecht. Mijn boots snel terugvinden kan dan weer via deze link. Het grappige is trouwens ook dat de schoenen een eigen benaming hebben. Is het toeval dat de mijne ‘no stress’ als naam heeft?