Webshop time: Hipster Fashion

Je kent me ondertussen wel: online shoppen is een must. Ik ben niet iemand die écht graag uren gaat winkelen. Offline bedoel ik dan. Ik ga eerder voor het online gegeven waar bestellen véél makkelijker gaat en je heel veel keuze hebt doorheen het hele web. Ik botste op een nieuwe Belgische webshop via Instagram. Een leuk profiel met de nodige schwung om mijn nieuwsgierigheid te trekken. Hipster Fashion heeft een felroos logo. Ja, dat doet meteen al doorklikken. Toch?

Ze hebben wekelijks nieuwe items en dat deed me telkens teruggrijpen naar de Instagram. Voorlopig linkten ze door naar de Facebookpagina waar je al een eerste glimp én de eerste looks kan shoppen. Ik zocht meteen al een look uit. De service loopt nu al perfect door de snelle communicatie op Facebook. Je krijgt een gevoel van vertrouwen wanneer je met de mensen achter Hipster Fashion chat. Ze hebben het modehart op de juiste plaats en dat is vooral bijzonder belangrijk. Ik koos voor een blauwe kanten top, in donkerblauw. Niet alleen Facebook én Instagram bezweken al voor Hipster Fashion, ook hun gloednieuwe website staat nu online. Je kan ‘m trouwens makkelijk vinden via deze link. Momenteel heb je haast alles aan de helft van de prijs, maar hey, die nieuwe collectie ziet er héérlijk uit.

Donkerblauw en marine zijn in dit seizoen. Ook tijdens de zomerse dagen kun je met deze kleuren niet veel verkeerd doen. Elegant, mooi én supervrouwelijk: donkerblauw is zonder twijfel dé trendkleur voor deze zomer. In combinatie met witte tinten oogt het geheel extra stijlvol, zomers én vooral toch nog speels. 

Dat laatste vind ik bijzonder belangrijk aan een look en daarom koos ik voor een tuturokje, die tot aan mijn knieën komt. Een tutu alleen voor ballerina’s? Echt niet. De zwierige rok is al op verschillende catwalks gespot en hangt nu ook in de kast van menig fashionista. Ben jij nog niet in het bezit van zo’n rok? Shoppen maar, want Hipster Fashion heeft er bijzonder leuke in hun bezit. Omdat alles écht snel verkoopt, raad ik aan zeker niet te lang te twijfelen vooraleer je een look uitkiest. Ik ben alvast fan! Mijn look kan je bovenaan deze blog vinden. Like it?