Corendon Vitality Hotel

Relax, take it easy! Zeker met de feestdagen die er nu écht wel enorm zitten aan te komen. Ik ging een klein maandje geleden logeren in het prachtige nieuwe Corendon hotel. Een hotel met de benaming ‘Vitality Hotel’ klinkt natuurlijk niet slecht. Het eerste wat in me opkwam waren de kernwoorden: relax, wellness maar vooral ook.. rust!

De rust die ik eigenlijk effectief wel nodig had. Het zijn drukke maanden geweest met de release van m’n boek én de release van m’n kledinglijn. Oh ja, die parfums zijn ondertussen ook al op de markt gebracht – maar daarover meer in mijn volgende blog natuurlijk.

Back to business! Hoe weet Corendon hun nieuwe hotel te omschrijven?

Corendon Vitality Hotel Amsterdam is een uniek hotel in Amsterdam en sinds begin 2015 geopend. Voor zowel een zakelijk als vrijetijdsverblijf kun je in één van de hotelkamers of suites zeer comfortabel overnachten. Alle kamers zijn ruim, hebben een stijlvol interieur en een luxe badkamer. In onze kamer hing enkel een vervelend luchtje door een verstopte afvoer. Bij het melden kregen we gelukkig wel meteen een nieuwe en vrijwel betere kamer toegewezen. Gelukkig maar!

Belangrijk hé, voor een blogger, net als een deugddoend ontbijt. Ik heb altijd veel last met ontbijt door de allergieën. In m’n vorige blogpost vertelde ik al dat ik heerlijk gegeten had, maar ook voor het ontbijt is de keuken actief! Ze maken eitjes naar wens, zorgen voor apart gesneden stukjes fruit én doen het uiterste om me toch nog te kunnen verrassen met wat lekkers.

 Als daggast in Vitality Spa Amsterdam mag je van alle faciliteiten in de spa gebruik maken. De Spa entree bedraagt €19,50 voor 4 uur. Naast de wellness zijn er ook tal van behandelingen. Ik ging voor een ontspannende massage, omdat ik toch aan m’n relax weekend was begonnen. De masseuse wist meteen waar de stress zich bevond én dat haar uiterste best de stressknobbels op de massagetafel achter te laten. M’n vriend was zo ontspannen dat ie bijna in slaap viel. Lekker zen!

Meer weten?

https://www.corendonhotels.com