Mijn huid superboosten

Met onze verhuis, en alle drukte die daarrond kwam kijken met de nieuwe collectie en met het maken van mijn nieuwe boek, zag ik dat mijn huid wat vaal en allesbehalve glowy eruit zag. Ik besloot bij Ikari te gaan voor een Superboost behandeling. De naam zeg het zelf al: je huid een superboost geven. Klinkt niet slecht, maar voor nieuwe behandelingen ben ik stiekem altijd een beetje bang. Met dat bange hartje kwam ik aan bij Ikari en werd ik meteen gerustgesteld.

Wanneer doe je een Superboost behandeling?

  • Eerste vormen van huidveroudering kan je hiermee aanpakken
  • Acne problemen en je wil absoluut geen medicatie hiervooor innemen
  • Je kan je huid liften, of bijvoorbeeld kraaienpootjes aanpakken door de verkrampte spieren gelijk te stellen
  • Ik had super veel bang, maar voor mij was de behandeling pijnloos en dat zoek ik ook wel altijd in een behandeling
  • De behandeling doe je drie keer kort op elkaar, daarna om de drie maanden een onderhoudsbeurt
  • Ga je naar een feestje? De Superboost zorgt dat je die avond nog meer kan stralen, door een frisse, glowy en gezonde huid.

Maar wat doet die Superboost nu echt?

Het kan een snelle huidboost zijn tot een oplossing voor tal van huidproblemen als pigmentatie, huidveroudering, fijne rimpels, vlekken, melasma, couperose, oog lifting, anti-ageing, onregelmatige huid, poriën, gevoeligheid, huidspanning,

Bij Ikari doen ze allereerst een huidanalyse, waarna je huidtype wordt bepaald. Je krijgt een heuse skin-code waarbij ze zorgen dat elke patiënt de juiste behandeling krijgt, om meteen aan de slag te kunnen. Ikari is bijzonder sterk in cosmetische behandelingen, die toch de medische toets hebben om meteen resultaat te geven. Want dat had ik ook écht, meteen een frissere, glowy skin. Ik heb dat resultaat vijf dagen kunnen vasthouden, en nu voel ik dat ik volgende week nog eens een Superboost behandeling moet doen om die glowy skin te kunnen vasthouden.

Bij de Superboost / skintoning gaan ze eerst grondig de huid reinigen, wat als een mini gelaatsverzorging kan tellen. Daarna worden er actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream. Klinkt pijnlijk, maar is het absoluut niet. Ik begon zelf eventjes te rillen wanneer er over naalden gepraat werd, maar gelukkig was dat uit den boze. Het diepere overtollige vuil wordt uit de poriën gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met electrolyten (dé basisbestanddelen voor de volgende stap).

Voor de iets rijpere huidjes kan je nog een electrostimulatie op de spieren (biofeedback foor re-educatie van de spier) als extra doen. Hierbij krijgt de spier nieuwe impulsen en gaat die automatisch strakker worden en een soort van lifting effect geven. Check! Ik had heel veel pijn aan m’n nek, en ook daarvoor is dat toestel geschikt. Resultaat voelde ik meteen, maar tot nu zelf geen last meer gehad van de nekklachten. Meestal moet ik vaak naar de kine door de pijn, maar de afgelopen week nog geen enkele keer de eerdere felle pijn gehad in mijn nek. Crazy!

Prijs per zone: 150 (zones: gelaat, hals, decollete) – meer info op ikariskinexperts.com