Onderweg met Sunny Cars

Op vakantie naar Los Angeles is onmogelijk met eigen vervoer. Ik ben niet graag afhankelijk van mensen, al helemaal niet van het openbaar vervoer. Om eerlijk te zijn neem ik dat laatste niet vaak. Ook helemaal niet graag. Ik moet vrij zijn, om te gaan en/of te rijden naar waar én wanneer ik wil. Gelukkig deelt Jeffrey die gedachte helemaal. We kozen daarom voor een all-in huurauto, want ik moest én zou zoveel mogelijk gezien hebben in het mooie, hippe LA. We planden daarna nog door te reizen naar Palm Springs én naar Las Vegas, dus die all-in optie vond ik zeker wel nodig. Het is de tweede keer dat we gingen voor een tripje met Sunny Cars! All-in zorgt voor geen extra kost, dus geen extra denkruimte tijdens onze vakantie. Heerlijk vind ikzelf.

Het kiezen van de juiste huurauto is wel even puzzelen. We boekten amper een paar dagen op voorhand, wat zorgde dat er al wat paniek uitbrak bij mij. We reizen met een 2 grote koffers vol eten en kledij. Dat moet natuurlijk wel allemaal in de kofferbak passen. Op de website van Sunny Cars zoek ik naar een ruime huurauto waar minimaal drie koffers in kunnen. Om zo toch nog zeker te zijn dat extra shopping stuff ook kan passen. Ik selecteer de huurdata, de ophaallocatie en een vierdeurs model en de autocategorie ‘Compact’.

Comfy and classy

Je weet natuurlijk nooit welke auto je exact krijgt, maar in een vergelijkbare auto van dezelfde categorie moet je natuurlijk net zoveel koffers kwijt kunnen. Op goed geluk dachten we én dat geluk hadden we ook. Aangekomen bij de garage vinden we al snel onze huurauto. Mijn eerste ritje ever in een Chevrolet baby. Een gloednieuwe zelfs. Dat is een meevaller!
Onze reis startte meteen goed en ook de hele trip verliep vlekkeloos. We hebben geen nare toestanden voor gehad met onze huurauto, konden makkelijk alle Instaproof hotspots bezoeken en ook de vrij lange trip naar Las Vegas en de Grand Canyon verliepen vlot. Dat smaakt naar meer!

Wil je meer weten over de all-inclusive formule van Sunny Cars? Kijk dan even op de website, daar staat het duidelijk uitgelegd. Je kunt je huurauto bij Sunny Cars hier boeken.